kristele rašė:
Aš pagaliau radau savo išsišiepelei

šuniško ėdamo maisto

Tai CARNO konservai,oi kokie skanūs

Tikrai skanus. As is pradziu vis negalejau suprasti, kur man tas kvapas taip pazystamas. Paskui prisiminiau - labai primena senus gerus jautienos konservus, kuriuos kirsdavom per turistinius zygius

Mano suo ilgai valge sausa maista. Bet man galu gale nusibodo ji "skaninti" ir ziureti kaip suo vis tiek maivosi pries valgydamas.. Tada pradejom eksperimentuoti su ivairiais konservais, kol galiausiai priejom prie Carno. Sitie brangoki, bet bent jau suns nebereikia itikineti, kad valgytu.
Dabar vel pradejom lankyti pamokas, todel edesi primazinau iki 1/3 normos. Likusius 2/3 gauna per pamokas ir pasivaiksciojimus (kas taip pat yra pamokos, tik be trenerio

). Paprastai duodu vistienos, skranduku ir kitu mesu, fermentinio surio. Blogiausiu atveju, jei labai neturiu laiko, eina ir desreles.
Siaip tai as nelabai suprantu, kas tokio jau blogo yra zmoniu maiste? As juo neseriu suns nuolatos, bet jei lieka kazko mesisko tikrai nesijauciu kaltas, duodamas tai suniui. Vis ivairove. Zinoma, cia kalbu ne apie pica