Welcome Guest ( Prisijungti | Registruotis )

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 43 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Kuo šeriat savo augintini?
StandartinėParašytas: Pen Bal 16, 2010 8:59 pm 
Pradinukas
Vartotojo avataras

Atsijungęs
kristele rašė:
Aš pagaliau radau savo išsišiepelei :D šuniško ėdamo maisto :D Tai CARNO konservai,oi kokie skanūs :o
Tikrai skanus. As is pradziu vis negalejau suprasti, kur man tas kvapas taip pazystamas. Paskui prisiminiau - labai primena senus gerus jautienos konservus, kuriuos kirsdavom per turistinius zygius :)
Mano suo ilgai valge sausa maista. Bet man galu gale nusibodo ji "skaninti" ir ziureti kaip suo vis tiek maivosi pries valgydamas.. Tada pradejom eksperimentuoti su ivairiais konservais, kol galiausiai priejom prie Carno. Sitie brangoki, bet bent jau suns nebereikia itikineti, kad valgytu.
Dabar vel pradejom lankyti pamokas, todel edesi primazinau iki 1/3 normos. Likusius 2/3 gauna per pamokas ir pasivaiksciojimus (kas taip pat yra pamokos, tik be trenerio :)). Paprastai duodu vistienos, skranduku ir kitu mesu, fermentinio surio. Blogiausiu atveju, jei labai neturiu laiko, eina ir desreles.
Siaip tai as nelabai suprantu, kas tokio jau blogo yra zmoniu maiste? As juo neseriu suns nuolatos, bet jei lieka kazko mesisko tikrai nesijauciu kaltas, duodamas tai suniui. Vis ivairove. Zinoma, cia kalbu ne apie pica :)

Aprašymas  

StandartinėParašytas: Ant Bir 08, 2010 10:25 pm 
Pradinukas

Atsijungęs
Mes seriame "Brit care" bet pereiname prie kaloringesnio pasaro "Acana" :) zinoma gauna apvirtu kaulu pagriauzti.Dar i savaite pora kartu zalio kiausinio girdejome,kad nuo jo sunims kailis labiau blizga :)

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Aprašymas  

StandartinėParašytas: Pen Bir 18, 2010 10:52 pm 
Smalsus dalyvis
Vartotojo avataras

Atsijungęs
Ar nunuodyt norit šunis! Šunims negalima kaulų, o dar virtų! Nebent žalia kaulinga mėsa, kur paslėptas kaulas. Žalias kaulas visai kitaip skyla nei virtas ar keptas. Atsargiai, kad kokia aštri atšaka nepažeistų žarnyno..

Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 43 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5

Visos datos yra UTC + 3 valandos

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: